Bouwbedrijf De Delta

Projecten

28 villa’s ‘Felixkade’ – Kamperland

Zeer gunstige voorwaarden. Geen erfpacht, geen VvE, geen verplichte verhuur, geen parkkosten.

Wonen op land in water. Dat is uitzonderlijk. Vlakbij de jachthaven in Kamperland komen 28 luxe villa’s aan vier insteekhavens. De zeven rijen woningen staan straks pal aan het Veerse
Meer. De villa’s staan zelfs zo dicht op het Veerse Meer dat de bewoners uitkijken op het stadje Veere. Op zo’n plek wonen verveelt nooit.

Alle villa’s staan op een ruim kavel en beschikken over een privésteiger. Hier durven doorgewinterde watersporters vaak alleen maar van te dromen. Die vrijheid om op elk moment van de dag het water op te gaan. De aantrekkingskracht van de natuur. Als u niet al een zeiljacht of motorboot heeft, wilt u er vanzelf een.Ook de tuin is ruim genoeg. Rondom het huis liggen terrassen. Als u wilt laat u een privézwembad aanleggen. Genieten van het goede buitenleven, met zijn tweeën of met het hele gezin. Middenin de natuur gaat ontspannen bijna als vanzelf.

De villa’s zijn door een architect ontworpen. U koopt een kavel en kiest uit de basistypes uw  favoriete woning. Alle types verschillen van elkaar, maar komen qua stijl overeen. Strak en modern. Met een afwerking van vlak wit metselwerk of pleisterwerk, lichtgrijs beton, ruw zwarte baksteen en mahoniehout.

Alle woningen zijn zeer energiezuinig. Leidend bij de bouw is de methode Trias Energetica. Dat begint met het besparen van energie door isolatie en dichten van kieren. Ook houden de bouwers rekening met de positie van de villa ten opzichte van de zon en de afmetingen van de ramen. Daarna komt het opwekken van energie in beeld.  Alle woningen van Felixkade krijgen zonnepanelen op het dak. Voor de resterende energiebehoefte komen uitsluitend efficiënte energiebronnen in beeld.

Bespreek de woningvarianten, opties en uiteraard uw eigen wensen. U kiest zelf uw extra comfort.

Voor meer informatie kijkt u op felixkade.nl

https://www.ruiterplaatmakelaardij.nl/of neemt u contact op met onze makelaar dhr. M. van Opbergen, Ruiterplaat Makelaardij tel: 00 31 (0) 113-37 24 74.