Renovatie en verduurzamingRenovatie en verduurzaming

In het verleden werden andere technieken en materialen gebruikt dan tegenwoordig. Hoe degelijk er ook is gebouwd, op een gegeven moment wordt renovatie noodzakelijk. Met het oog op (waarde)behoud, maar ook vanwege wooncomfort en voorzieningen. Of bijvoorbeeld met het oog op akoestische en energetische omstandigheden.

Met decennialange ervaring  en de nieuwste bouwmethodieken in huis, zijn wij in staat renovaties perfect uit te voeren. Uw woning of bedrijfspand gaat een tweede jeugd tegemoet: bouwkundige staat, isolatiewaarde, comfort en de (verkoop)waarde kunnen aanzienlijk toenemen. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer helemaal voldoet aan de meest actuele eisen én uw persoonlijke wensen.

Verduurzaming

Bij verduurzamen gaan energiezuinigheid en kwaliteit hand in hand. Hoe hoger de kwaliteit, hoe minder snel onderhoud of vervanging nodig is: wel zo duurzaam. Wij hebben niet alleen vakmanschap in huis, maar ook uitgebreide expertise op het gebied van het energiezuiniger maken van uw woning of bedrijfspand. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, zodat wij u altijd de meest innovatieve techniek kunnen aanbieden.

Duurzaamheid

Een toekomst met frisse lucht, helder water en een schone omgeving

Duurzaamheid, een begrip waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen en ook niet meer omheen willen. We zullen zorgvuldig moeten omspringen met grondstoffen en materialen, zodat we ook uw en onze (klein)kinderen een duurzame toekomst kunnen geven.

Lees meer...