TransformatieOnze transformatie in beeld

Ons kantoor wordt flink uitgebreid en tegelijkertijd krijgt het bestaande deel een facelift en wordt alles up-to-date gebracht en energiezuinig gemaakt voor de toekomst. We houden u via deze pagina op de hoogte van de vorderingen. Volg ons ook op Facebook, of Instagram.

15-06-2021

De uitbreiding krijgt vorm

De uitbreiding van het kantoor staat klaar voor de montage van de kozijnen en de gevelbekleding. De contouren zijn nu goed te zien.

17-05-2021

Dakbedekking

Met dit weer is het geen overbodige luxe om een goede dakbedekking boven je hoofd te hebben. Quist & de Jonge leggen voor ons EPDM op het dak van onze uitbreiding. De gevels zijn ondertussen gesloten met HSB elementen en dichtgezet met (tijdelijke) folie.

15-04-2021

Dakvloer nieuwe kantoorgedeelte

Met de telescoopkraan werd de dakvloer van het nieuwe kantoorgedeelte gelegd. De afmetingen van de uitbreiding zijn veel duidelijker nu we op hoogte zijn. Voor de collega's die hier dagelijks werken een mooi vooruitzicht naar een nieuw hoofdstuk.

09-04-2021

Bouwbord geplaatst

Om onze omgeving te informeren (en stiekem ook een beetje om reclame te maken 😉) is er een bouwbord neergezet waarop het eindresultaat van de transformatie te zien is. Het bord is ontworpen door estherwerkt en geleverd en geplaatst door Esbi Reclame. Na iedere fase wordt er een groen vinkje geplakt zodat de voortgang te zien is.

07-04-2021

Verdiepingsvloer gestort

De verdiepingsvloer van ons nieuwe kantoorgedeelte is gestort. Met een zogenaamde giekpomp wordt het beton naar boven gepompt vanuit de betonmixers die onafgebroken aanrijden. Dit werkt sneller en beter dan met de kubel storten. In een paar uurtjes hadden de mensen van DA Koster Betonwerken b.v. de klus geklaard. Op naar de volgende bouwlaag!

27-03-2021

Aan de slag met de gevel

We zijn weer een stapje vooruit in ons eigen huis-en-tuin project. Het bestaande buitengevelmetselwerk is gesloopt en verwijderd. Nu gaan we verder met de kolommen en eerste verdiepingsvloer. De gevel wordt later ingevuld met houtskeletbouwelementen. Op de foto's zie je de oude situatie en de situatie zoals het moet worden.

17-03-2021

Begane grondvloer

DA Koster Betonwerken b.v. heeft de begane grondvloer voor de uitbreiding van ons kantoor gelegd en afgestort.

06-03-2021

Maar liefst 270m2 extra ruimte

We beginnen met de bouw van de uitbreiding aan de achterzijde. De uitbreiding van 270 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Alleen de vloer en kolommen blijven bestaan, de rest wordt gestript. We streven ernaar om natuurlijke en/of recyclebare materialen te gebruiken zoals: hout, steen en beton. Ook wordt er traditioneel metselwerk toegepast.

05-03-2021

Ontwerp nieuw kantoor door RoosRos

Voor het ontwerp voor ons nieuwe kantoor werken we samen met RoosRos architecten uit Goes.

04-03-2021

STAP 2 - Start nieuwbouw

Het beton van de fundering voor de uitbreiding van ons kantoor is vanmorgen gestort. De wapening die eruit steekt is om later de kolommen mee te maken die later de verdiepingsvloer gaan dragen. We noemen dat stekken.

05-02-2021

STAP 1 - 1e paal in de grond

Het begin is er. De 14 heipalen van ons nieuwe kantoorgedeelte zijn afgelopen vrijdag de grond in geslagen door Catharina Verbeek en haar kleindochter Anna met de heimachine en ondersteuning van Heibedrijf Van Dam. Ook een tijdcapsule mocht niet ontbreken. Een mooie tekst met tekening gemaakt door Anna is inmiddels in de fundering gestort.

19-01-2021

Start transformatie

Ons kantoor wordt flink uitgebreid en tegelijkertijd krijgt het bestaande deel een facelift en wordt alles up-to-date gebracht en energiezuinig gemaakt voor de toekomst. We zullen u via deze pagina op de hoogte houden van de vorderingen. Het asfalt ingezaagd en wordt verwijderd, zodat er een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd kan worden.