Particuliere woningbouwBetrouwbaar, betaalbaar en betrokken

Een huis bouwen is een hele investering en waarschijnlijk de grootste uitgave die u in uw leven doet. U verdient dus de allerbeste bouwkwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring om uw woning te bouwen met zowel innovatieve als traditionele bouwmethodes. In overleg met u bepalen we wat de beste bouwmethode is. Keuzevrijheid is het uitgangspunt en klantgerichtheid het doel. Wij willen uw verwachtingen overtreffen.

Betrouwbaar

We werken in alle openheid aan een plan, waar we ons aan houden. We zijn transparant over onze inzet en delen onze kennis met u. Dat stelt u in staat om zélf keuzes te maken.

Betaalbaar

Wij maken keuzevrijheid betaalbaar, zonder dat dit den koste gaat van de kwaliteit. Enerzijds besparen we door snel en efficiënt te bouwen, anderzijds door ervaring, ons sterke netwerk en scherp inkopen van materiaal en arbeid. Dit alles resulteert in een betaalbaar, hoogwaardig project dat volledig naar wens wordt opgeleverd.

Betrokken

Wij werken klantgericht en zetten ons vol overtuiging in op 100% klanttevredenheid. Dat betekent een grote betrokkenheid van onze zijde en een bevlogen begeleiding. Vanaf het begin van het traject tot het moment dat we uw droomhuis opleveren.

Benieuwd naar recent door ons opgeleverde woningen? Klik hier voor een overzicht.

Wet Kwaliteitsborging

Nieuwe wet om bouwkwaliteit en bouwtoezicht te verbeteren

In 2022 wordt de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen ingevoerd. Deze wet heeft drie doelen: een verbeterde bouwkwaliteit, een verbeterde positie van de consument en het stimuleren van kwaliteitsverbetering en faalkostenvermindering. Wij wachten niet af en hebben inmiddels de eerste stappen gezet.

Lees meer...