Zakelijke utiliteitsbouwBouwen aan zorg, onderwijs en techniek

Utiliteitsbouw is de verzamelnaam voor gebouwen die geen woonbestemming hebben. Denk hierbij aan gebouwen om in te werken zoals fabrieken, kantoren, scholen, kerken en opslagruimtes. Maar ook aan gebouwen voor commerciële dienstverlening, zoals winkels en garages. Verzorgingsinstellingen, zoals ziekenhuizen. Recreatievoorzieningen zoals bioscopen, vakantieoorden en sportgebouwen, en nutsvoorzieningen zoals energiecentrales en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

Technisch hoge eisen

De bouw, uitbreiding of renovatie van dit soort gebouwen stelt technisch hoge eisen aan een bouwer. Juist daarom bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres. Maar we doen meer dan goed bouwen. We verdiepen ons echt in de eindgebruikers; die mensen die er straks gaan werken, onderwijs krijgen of verzorgd worden. Die benadering maakt ons sterk en onderscheidend.

Design & Construct

Steeds vaker komt het voor dat wij opdrachten uitvoeren op basis van Design & Construct. U geeft aan wat de wensen zijn en wij krijgen de ruimte om het ontwerp en de realisatie zelf te optimaliseren en innovaties toe te passen in het ontwerp en de uitvoering. We zorgen voor een optimale afstemming tussen de ontwerpfase en de realisatiefase. Dit resulteert in risicobeheersing, een betere prijs-kwaliteitverhouding en een besparing van tijd en kosten.

Benieuwd naar recent door ons opgeleverde utiliteitsgebouwen? Klik hier voor een overzicht.

Terug naar de jaren '50

Werken aan een stad

De Delta heeft in haar geschiedenis een flinke stempel mogen drukken op de vormen van diverse woonplaatsen in Zuidwest Nederland. En als Middelburgs bedrijf zeker ook aan de vormen van het huidige Middelburg. Dat mogen we ook nu nog, en daar zijn we trots op!

Lees meer...