Over De DeltaDenkers. Doeners. Bouwers.

Sinds het ontstaan van Bouwbedrijf De Delta in de jaren ’50 van de vorige eeuw, mochten wij voor een groot aantal opdrachtgevers en bij een nog groter aantal werken meedenken over de beste oplossing voor iedere specifieke situatie. Dat doen we graag in nauw overleg met onze opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers zijn divers en bestaan uit particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. We zijn actief over de gehele breedte van de bouwsector: van (recreatieve) woningbouw tot (industriële) utiliteitsbouw.

Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel. Zo introduceerden wij bouwen met EPS, waardoor tegen scherpe prijzen, zeer energiezuinige gebouwen gerealiseerd kunnen worden.

Oog op de toekomst

Hoe ziet het wonen van de toekomst eruit? Daar zijn de meningen over verdeeld. De verwachting is dat meer mensen kleiner gaan wonen, huizen vaker zullen worden aangepast aan persoonlijke woonwensen, we meer voorzieningen gaan delen (ook met meerdere generaties) en huizen meer technologie krijgen.

Bij het werken in de toekomst zien we vergelijkbare verwachtingen: de werkplek kan met één druk op de knop volledig worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Er wordt meer gewerkt in gezamenlijke ruimtes.

Lees verder…

Terug naar de jaren '50

Werken aan een stad

De Delta heeft in haar geschiedenis een flinke stempel mogen drukken op de vormen van diverse woonplaatsen in Zuidwest Nederland. En als Middelburgs bedrijf zeker ook aan de vormen van het huidige Middelburg. Dat mogen we ook nu nog, en daar zijn we trots op!

Lees meer...

Binnen ons bedrijf vinden wij een aantal zaken van groot belang, waaronder: aandacht voor duurzaamheid, aandacht voor kwaliteit en een heldere communicatie met onze opdrachtgevers. Lees hieronder meer over deze onderwerpen.

We zijn altijd in beweging en houden u graag op de hoogte van alle nieuwe activiteiten en ontwikkelingen. Naast leuke wetenswaardigheden en interessante nieuwsfeiten, leest u in de onderstaande berichten wat ons zoal bezig houdt.

Bekijk alle nieuwsberichten