Verbouw & onderhoudVerbouwen, dat doen we samen

Eindelijk is het zover. De lang verwachte verbouwing wordt werkelijkheid. Maar waar begin je?
Het begint met het vinden van de juiste partner. Wij zijn graag uw partner. Wij realiseren uw wensen en u kunt erop vertrouwen dat wij u met raad en daad bijstaan. Verbouwen doen we samen.

Tijdig en vakkundig uitgevoerd onderhoud, houdt woningen en utiliteitsgebouwen in een goede conditie. Ze behouden daardoor hun waarde en u bent verzekerd van een lange levensduur. Het uitvoeren van onderhoud kost tijd en energie. Ook op het gebied van onderhoud ontzorgen wij u graag.

Het uitvoeren van aanpassingen en onderhoud aan gebouwen vraagt om vakkundigheid. Dat is precies wat wij u kunnen bieden. Voor elke aanpassing aan interieur of exterieur kunt u een beroep op ons doen. Geen opdracht is ons te groot of te klein. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het vervangen van dakbedekking, het aanbrengen van nieuwe kozijnen, het plaatsen van een nieuwe badkamer, de realisatie van een slaap- en badkamer op de begane grond of de aanbouw van een serre of erker, wij doen het allemaal met evenveel zorg en aandacht. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedere klus naar tevredenheid van onze opdrachtgevers verloopt.

Klein onderhoud

Een lekkende kraan herstellen, een boekenplank ophangen, een slot vervangen… Kleine klusjes in huis zijn er altijd. Maar wat als u die klussen omwille van gebrek aan tijd en ervaring niet zelf kunt uitvoeren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fouten zijn snel gemaakt en herstelkosten achteraf kunnen soms snel oplopen. Als u gebruik maakt van onze servicedienst, wordt uw klus vakkundig en snel uitgevoerd. Onze servicedienstmedewerkers zijn over het algemeen snel beschikbaar en hebben 2 rechterhanden om u met alle voorkomende klussen in en om het huis te helpen. Zo kunnen zij u bijvoorbeeld helpen met klusjes zoals:

  • Ophangen van lampen, lijsten, gordijnen en luxaflex;
  • Vervangen van een kraan, dimmer of stopcontact;
  • In elkaar zetten van meubels zoals Ikea kasten;
  • Afstellen van keukenkastjes;
  • Traphekjes plaatsen;
  • Leggen van laminaat en plinten;

Heeft u een specialist nodig (bijvoorbeeld een elektricien), dan kunnen we u daar ook bij helpen.

Uiteraard maken we vooraf duidelijke afspraken over de datum van uitvoering, de duur van de werkzaamheden en de kostprijs, zo weet u bij iedere klus waar u aan toe bent.

Overbrengen van kennis en ambacht

Op korte termijn behoefte aan een kwart miljoen nieuwe vakmensen

Het ambacht lijdt onder een stoffig imago. Het is niet makkelijk mensen te vinden, terwijl het werk er wel is. Het ambacht is niet sexy en hip. Er moet hard aan de weg worden getimmerd om jongeren te stimuleren. Het is dus noodzakelijk actief op zoek te gaan naar mensen en ze bekend te maken met de leuke kanten van het vak.

Lees meer...