Woningbouw
Luxueuze appartementen aan zee
Project opgeleverd
bekijk volledige foto

In het laatste kwartaal van 2019 leverden we dit fraaie appartementen complex op. Het complex bestaat uit 9 luxe appartementen met een ondergelegen parkeerkelder.

Luxueus genieten van uw eigen appartement in Cadzand-Bad.

Het is geen droom. Werkelijk wakker worden in uw eigen luxe appartement, pal aan het strand, in de Zeeuws-Vlaamse badplaats Cadzand-Bad.

Op deze locatie wordt het mogelijk gemaakt voor u. Een exclusief complex, met een beperkt aantal appartementen. Naast uw appartement zullen slechts acht andere eigenaars hier hun eigendom hebben. Rustig wakker worden en ’s zomers genieten van een ontbijt in uw eigen tuin of op uw balkon met uitzicht over de Boulevard en het duingebied van Cadzand-Bad. Maar ook de prachtige Zeeuwse zonsondergang, te zien vanuit uw eigen living is het benoemen waard. Een eigen plek waar u ’s zomers en ’s winters graag thuiskomt.

Omringd door prachtige natuurgebieden en het weidse polderlandschap tot de duinen met erachter het brede zandstrand.

In het luxe appartementengebouw CDZND bevindt u zich in de zuidelijkste badplaats van Nederland, Cadzand-Bad. Wanneer u uw appartement uit stapt hoeft u enkel over het duinpad te wandelen om te kunnen genieten van de zee en het langgerekte strand. De kustplaats is gelegen aan een 17 km-lang zandstrand en eerder benoemd tot schoonste strand van Nederland. De mondaine Vlaamse badplaats Knokke, op slechts enkele kilometers van de locatie krijgt er een volwaardige zus bij vanwege de ontplooiing van Cadzand-Bad.

Oude zaken maken plaats voor nieuwe boetiekjes en sterrenchef-kok Sergio Herman is te vinden op zijn vertrouwde, maar binnenkort compleet vernieuwde locatie. De Boulevard krijgt een charmante look en feel. Maar ook aan de watersporter wordt gedacht. Weldra verrijst een heuse jachthaven aan de Boulevard.

Met de ontplooiing van Cadzand-Bad wordt u als eigenaar van een appartement verzekerd van een goede toekomst.

Er is nog één appartement beschikbaar in dit fraaie complex. Proef de sfeer van CDZND en omgeving op de website van dit fraaie project!

Informatie
Locatie Cadzand
Type Woningbouw
Aantal woningen 9
Makelaar Zwin Regio
Impressie
van het project
Duurzaamheid

Een toekomst met frisse lucht, helder water en een schone omgeving

Duurzaamheid, een begrip waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen en ook niet meer omheen willen. We zullen zorgvuldig moeten omspringen met grondstoffen en materialen, zodat we ook uw en onze (klein)kinderen een duurzame toekomst kunnen geven.

Lees meer...