Vroegpensioen Annie DingemanseVroegpensioen Annie Dingemanse

Vroegpensioen Annie Dingemanse

Annie is al ruim 43 jaar een begrip binnen Bouwbedrijf De Delta bv en staat synoniem voor iemand die loyaal is en waar je op kunt bouwen. Zeker in onze bedrijfstak is dat laatste een pré. Maar we kennen Annie ook als iemand die betrokken is bij het wel een wee van haar collega’s, er bij is als er wat te vieren is en graag op de hoogte is van al het reilen en zeilen binnen het bedrijf.
Zoveel meegemaakt in al die jaren bij De Delta. De vele hoogte- en toch ook dieptepunten die er zijn geweest. Vele collega’s zien komen en gaan. Een veranderende maatschappij en daarbij ook de sterk veranderde bedrijfstak. En als constante factor daartussen ‘onze’ Annie.
En na al die jaren in actieve dienst is Annie vanaf 1 november aan het genieten van haar welverdiende vroegpensioen.
Uiteraard is er vandaag nog uitvoerig stilgestaan bij het vertrek van Annie tijdens een lunch in restaurant ZieZo te Zoutelande, waarbij alle collega’s aanwezig waren om afscheid van haar te kunnen nemen.
Naast een toespraak en het overhandigen van enkele cadeaus hebben we haar nog iets speciaals aangeboden. Wij hebben haar een tijdschrift overhandigd, de ANNIE., speciaal gewijd aan haar actieve jaren binnen De Delta en haar persoonlijke leven met verhalen van familie, vrienden en collega’s.
Annie, namens alle collega’s, geniet van je pensioen! We zullen je missen.

 

     

 

Lees ook